Nelliesmamma

Alla inlägg den 17 september 2009

Av nelliesmamma - 17 september 2009 09:03


Tjohoooo!!!!


Messade unga fröken Porshed igår och det kommer TRE nya tjejer på måndag!!! Jag har beställt en extratränare som kan ta hand om dem (att vi delar på oss och kör på två planhalvor) så att de inte blir lämnade i nån hörna för att skjuta.


Nej!!


De ska känna sig SÅÅÅÅÅ välkomna så att de ANDRA tre som kände sig lite osäkra OXÅ ska komma till oss!!!


Jag har läxat upp Flaxe så att han ska vara EXTRA glad och trevlig på måndag och han har LOOOOVAT faktiskt!!! ;) Tjejerna har oxå fått sig en "läsning"....hihihihi...de här tre ska känna sig som små prinsessor och de ska inte vilja ÅKA HEM!!!!


Om det är nån som undrar så är det svåraste uppdrag man kan ta på sig som tränare: Tjejlag/ungt damlag. Herreguuud vad han strävar Flaxe för att få fram sina budskap!!! Nu har Ullis och jag fått i uppdrag att hålla ett lagmöte nästa vecka för att täppa till luckorna i kommunikationen. Det verkar väldigt lovande faktiskt!!! Flaxe vill kunna använda sitt språk- men det går inte fram till tjejerna riktigt. OCH när han blir stressad, tex på match vill han gärna berätta vad man INTE ska göra... tex passa fel och sånt!!! Hihihi. Nu har han bett om hjälp och vi ska förstås göra vårt yttersta för att hjälpa laget inkl Flaxe.


Jag minns så väl när Monika Bader berättade hur STOR skillnad det var att gå från ett tjejlag till att träna ett killag...

"-SHIT ingen käftar emot alla bara går för fullt och INGET gnäll!!! Fan vad roligt det är Helen!!! Jag tror knappt det är sant"


Tänker på stackars Flaxe som gått från killar till ett ungt damlag....hmmm, stackars karl!!! Hittills har det ju gått stadigt framåt så inte för DEN delen!!! Men nu är det dags för nästa fas, tjejerna måste mogna lite och Flaxe måste tona ner vissa delar av sitt språk!! Det kommer bli toppen!!!


Nu 4,5:an


Ingen ridning idag....aj mitt ärsle!!!


Istället putsning av sadel och träns....brrrr...legat i källare i ett halvår, say no more, say no more....


.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards