Nelliesmamma

Alla inlägg under februari 2011

Av nelliesmamma - 8 februari 2011 09:23


Haha, ja det var väl att ta i, men det har blåst nåt överjävligt här inatt. Mats har varit ute och jagat presenningar och takplåtar halva natten! Jag har däremot sovit som en stock!


Trots att jag sovit som en stock känner jag mej trött -intill döden trött. Jag vet var felet sitter, TRÄNINGSBRIST! Jag har inte tränat sen innan helgen och det är ju inte bra! Nu ska jag bara kolla över mina bloggar på Bloglovin sen är det DAGS äntligen!


...

Av nelliesmamma - 7 februari 2011 08:43


Det här var nog det roligaste jag har varit med om tror jag. I mitt handbollsliv alltså.


Det började väl inte så roligt om man räknar in en bussresa på nästan sju timmar, men sen började äventyret. Vi åkte raka vägen till Eriksdalshallen för att kolla Hammarby-GUIF. Kom igen nu, vi måste ha en annan speaker på våra hemmamatcher alltså. Vilken snubbe de hade som speaker alltså. Finns det fler sånna söderkisar så vill jag träffa dem, för jag ÄLSKAR deras dialekt!!


VÉLKOMNA till matchjen, nu ska vi intervjua TRÉNARNA.

De e block, de e block, de e block.

Åååh, han laddar bååågen och han heeteer Piiiiiilfaaaalk!

Han e vass, han e vass, han heter Maaaartin Dooooooolk!


Vår första match var mot Skövde, vi hade STOR respekt mot dem för det är ett mycket bra lag. För att få rätta känslan kallades spelarna in två och två till samtal. Båda högerniorna för sig och båda vänsterkanterna för sig osv. osv...


Det fick precis önskad effekt, alla var otroligt fokuserade till matchen och nästan ingenting gick fel den matchen. Förutom när vi skulle kvittera och ta över matchen när det var bara minuter kvar.... Det blev istället tappad boll och förlust med tre mål. Det kändes larvigt att inte vara nöjd med den insatsen, alla spelade verkligen bra, bara tänk på hur nervös man ska vara i premiärmatchen. Nä, heder till samtliga!!


Så här i efterhand undrar jag om vi kanske skulle haft den där samlingen inför VARJE match, för att första halvlek mot Hammarby var inte en enda käft "på banan".  Vi låg under med 14 mål som mest. Det var sorgligt att se hur utspelade vi var, inte för att de sprang över oss, inte för att vi inte kom nånstans, utan för att vi KAN SÅ MYCKET MER. Tårarna bränner nästan lite bakom ögonlocken när jag tänker på det. Förvirrat, skrämt och bortkommet kan man kalla första halvlek.


Det är LÄTT att släppa en sån match och låta den gå åt h-e fullständigt. Men inte våra pojkar. De sträckte på sig och hämtade upp. INGET annat lag gjorde 20 mål på Hammarby, och om vi spelat HELA matchen istället för bara HALVA så hade vi inte släppt in 30 heller. Det var bara att åka hem och slicka såren, nästa match mot Bjurslätt skulle vi bara HA!!


För andra gången i rad den här helgen tappar vi iväg matchen i första halvlek, varför? Ja, vi ska ha ögonen på uppvärmningen i framtiden det är ett som är säkert. Fram till idag har killarna skött det helt själva och med den äran ska tilläggas. Nu har motståndet blivit MYCKET bättre, så vi behöver nog se över det där för att nå rätt puls och intensitet i framtiden. Bjurslätt var inte i närheten av lika bra som Hammarby, så vi kom undan med sex mål i baken till halvlek. Vår ledarstil är baserad på positiv förstärkning och mental träning åt det positiva tänkandet och tankens kraft. Det räckte inte den här dagen, jag fick därför tillfälle att citera en annan ledare som bodde på samma hotell som vi.


Första kvällen vi satt och åt i restaurangen kom ett hockeylag in och satte sig vid borden brevid oss. Den ena ledaren ställde sig och förklarade att här gällde det ta mej fan att följa de regler som gäller om man vill spela. Sen ställde sig nästa ledare upp och sa följande:




DEN SOM INTE ÄR PÅ TÅRNA OCH GER ALLT PÅ MATCHEN IMORRON FÅR TA MEJ FAN MED MEJ ATT GÖRA.

 

 


Ja, vaddå. Som ett undantag tycker jag att det är ok att ta till lite kraftord... så det gjorde jag.


Det laget som gick ut i andra halvlek var MITT Hästö, det som JAG känner och som JAG älskar och respekterar. De gav allt i alla situationer utan att pruta en tum. STOLT är bara förnamnet!!


Vad är vinsten i hela den här förlusthärvan nu då?


Alla killar i laget vet att de KAN rubba de bästa lagen. Det krävs bara lite MER, och det krävs lite mer HELA TIDEN av ALLA!!  Vi kan verkligen vinna mot ALLA lag! Nu vet inte bara jag det, alla killar i laget vet det, så nu åker vi hem och tränar.  Vi förbereder oss ÄNNU HÅRDARE för nästa match.


Om det inte räcker hela vägen?


Skiter jag i, vi är på rätt väg. VINNARVÄGEN!!!



...




Av nelliesmamma - 3 februari 2011 08:30


Minns att jag undersökte möjligheten att hoppa av skolan för att jag inte STÅR UT med den och det som händer/inte händer där...


Minns min "REVELATION" så jag insåg att vad jag än säger, gör eller skriver så kommer ingenting att förändras. Och jag är så envis med mina åsikter för jag hela tiden tror att de ska fatta och ändra sig. Men jag blev LUGN, jag kan skita i det för DE skiter i vad jag/vi säger. Bara släpp det var det ja.....


Sen kommer det över mej igen, jag VILL mycket, jag rår inte för det. Jag är beredd att jobba HÅRT för jag VILL mycket. Men jag är ganska ensam om det. Mina klassisar är MYCKET SMARTARE än mej. Bara att inse, de överstiger min intelligens med HÄSTLÄNGDER! De har gett upp för länge sen, bara glid med och se till att komma härifrån med huvvet i behåll ungefär. Varför kan inte jag oxå göra det VARJE DAG utan undantag? Det gick så bra alldeles nyss?


Nä jag ska få psykbryt och skrika i klassrummet som nån annan jävla mentalpatient.


Aja, jag ska FÖRSÖKA ta till mej rådet från igår. KOM IGEN NU HELEN DET ÄR BARA TVÅ VECKOR KVAR. BIT IHOP NU SEN SLIPPER DU JU SKITEN.


Eftersom jag har turen att komma hem till det här.


  


Det här.



Och det här.



    



Alltså en humorapa som jag bara älskar!! Bara jag ser den bilden alltså. Du är så jälva rolig Mats!!


Nä, jag är en mycket lyckligt lottad kvinna. Det känns inte alltid, men NU känns det lite bättre redan!!





...

Av nelliesmamma - 1 februari 2011 13:53


Vi var i Hallby och spelade turnering strax efter nyår, och killarna gjorde en klassisk plattmatch. Sånt som kan hända den bäste, på vilken nivå man än befinner sig. Det hände tex ett av våra landslag SAMMA DAG! Det här läste jag i Sportbladet dagen efter vår plattmatch, menade de Tre Kronor eller Hästös P96?


  


Jag älskar formuleringen och den var verkligen KLOCKREN för vår kvartsfinal i Hallbybollen.


...

Av nelliesmamma - 1 februari 2011 07:51


Jag fick ett ganska saftigt presentkort på TEAM SPORTIA när jag fyllde år sist, och jag köpte ut KETTLEBELLS och MEDICINBOLLAR. Det är otroligt roligt att träna just nu. Följde du länken så såg du att de som har kört ett tag använder 12-kilos medan jag får hålla till godo med 8-kilos än så länge. Men min 12-kilos ligger och väntar. NÅN enstaka övning klarar jag allt med 12 kilo....


Men inte den här:


  


...


  


...


  



...


Och såhär glad känner jag mig när jag tränat klart!!


  



Alltså kolla min patenterade MP3-hållare på armen, en avklippt strumpa!!   



... 

Av nelliesmamma - 1 februari 2011 07:47


Jag har blivit VARMT mottagen som ledare för Blekingelaget P96. Dags att ta tag i det här projektet nu! Hög tid att köra igång lite mer regelbundet så vi kan slå i Katrineholm! Det här kommer att bli jäkligt roligt!


Bara jag som ledare i Blekingelaget? Nä, såklart inte!



...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards